Tuotetuki

Ammattitaitoinen tuotetukemme on aina valmiina auttamaan.

Olemme täällä asiakkaitamme varten

Kahan kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu olennaisena osana laadukas tekninen tuki. Emme siis jätä jälleenmyyjiämme oman onnensa nojaan tuotteidemme kanssa, vaan ammattitaitoinen teknisen palvelun osastomme auttaa kumppaneitamme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa.

Asiansa osaava tekninen tukemme on yksi tärkeimmistä valttikorteistamme. Jos asiakkaallamme ilmenee ongelmia esimerkiksi tuotteen asennuksessa, ei asiaa tarvitse itsekseen pähkäillä, vaan osaava apu on puhelinsoiton päässä. Teknisen palvelun tiimiimme voit olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Tarvitsetko apua tilauksesi kanssa? Puhelinmyyntimme auttaa!

Jos sinulla on hankaluuksia löytää oikeanlainen varaosa tai haluat kysellä tuotteiden saatavuuksia, puhelinmyyntimme osaa auttaa. Myyntitiimimme etsii sinulle sopivat tuotteet ja auttaa tilauksen teossa.

Olemalla yhteydessä puhelinmyyntitiimiimme, asiakkaamme voivat tehdä muutoksia tilauksiinsa ja kysellä esimerkiksi tuotteiden toimitusajoista. Vaikka suurin osa tilauksistamme tulee sähköisesti, aina välillä tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitaan asiantuntijan apua. Puhelinmyyjämme ovat tavoitettavissa arkisin klo 8.00 – 16.00.