Markkinointi

Monille kumppaneillemme olemme myös myyntiorganisaatio ja markkinointiosasto.

Autamme sinua myymään enemmän

Haluamme antaa asiakkaillemme parhaat mahdolliset eväät tuotteidemme myynnissä onnistumiseen, joten teemme paljon mainospohjia, bannereita ja muuta valmista mainosmateriaalia, jota jaamme mielellämme asiakkaillemme. Autamme asiakkaitamme myös mainonnan tekemisessä niin lehtiin kuin digitaaliseen ympäristöönkin.

Edistämme tuotteidemme menekkiä myös järjestämällä erilaisia kampanjoita yhteistyössä tuotteiden valmistajien kanssa. Tuemme käynnissä olevia kampanjoitamme erilaisin mainonnan keinoin, joten asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia kampanjan näkyvyydestä yksin. Toimitamme myös valmiit kampanjamateriaalit, kuten esitteet ja mahdolliset kaupanpäälliset, suoraan kampanjaan osallistuville jälleenmyyjillemme.

Tarjoamme apua markkinointiin

Kahalla on oma markkinointiosasto ja tehtävänämme on toimia markkinointiosastona myös kumppaneillemme. Sen lisäksi, että teemme yleisiä markkinointitoimenpiteitä edustamillemme tuotteille ja palveluillemme, autamme myös jälleenmyyjiämme markkinoinnin eri osa-alueilla. Asiakkaamme voivat ottaa meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli heillä on mielessä jokin mainosidea, jonka toteuttamiseen he tarvitsevat apua.

Suunnittelemme ja tuotamme kaikenlaista markkinointia aina printtimainonnasta ja esitteistä verkkosivujen bannereihin, kampanjasivustoihin ja messuihin. Meillä on pitkä kokemus autoalasta ja tuotteistamme, joten osaamme luoda markkinoille sopivaa mainontaa ja muita markkinointitoimenpiteitä.

Olemme myös sinun markkinointiosasto

Kahalla on oma markkinointiosasto. Sen lisäksi, että teemme tuotteiden ja palveluiden markkinointia, autamme myös asiakkaitamme markkinoinnissa. Luomme ja tuotamme kaiken toiminnoista, tulosteista ja web-sivuista elokuville ja messuille. Tuemme toimittajien tuotteita ja palveluita markkinoiden tarpeisiin ja toiveisiin analysoinnin ja kokemuksen avulla.