Koko Suomen kattava jakeluverkosto

Nopea ja tehokas jakelu koko markkina-alueelle:

Asiakkaamme ovat toimintamme ydin

Tyytyväiset asiakkaat ovat avain onnistuneeseen liiketoimintaan. Tätä mottoa olemme seuranneet ja siksi perusperiaatteemme on tehdä kauppaa niin, että molemmat osapuolet hyötyvät. Tarjoamme asiakkaillemme parasta laatua niin tuotteissa kuin palvelussa, minkä vuoksi laaja, uskollinen asiakaskuntamme luottaa meihin.

Koska tuotevalikoimamme ulottuu monille eri toimialoille aina auton varaosista ja lisävarusteista kemikaaleihin ja ajoneuvoteollisuuden tuotteisiin, myös asiakaskuntamme on hyvin monipuolinen. Toimitamme tehokkaasti kaikkialle ja laaja jälleenmyyjäverkostomme on koko Suomen kattava.

Tuotteidemme jälleenmyyjänä pääset käsiksi markkinoiden laajimpaan autoalan tuotevalikoimaan. Tuotemerkkimme ovat kansainvälistä huipputasoa, joten laadusta ei ole tingitty ja tuotteillamme on kattava valmistajan ja maahantuojan takuu.
Palveluumme kuuluu, että emme jätä asiakastamme yksin vastuuseen, vaan järjestämme jälleenmyyjillemme koulutustilaisuuksia ja tarjoamme ammattitaitoista teknistä tukea. Palvelullamme haluamme auttaa asiakkaitamme palvelemaan omia asiakkaitaan.