Vene 24 Båt

9.–18.2.2024
Osasto: 3d21

Indel Webasto Marine

Jääkaapit, pakastimet, kylmäkoneikot, ilmalämmittimet, lämminvesivaraajat

Indel Webasto Marine on italialaisen jääkaappien toimittajan IndelB:n ja saksalaisen Webaston yhteisyritys, joka on perustettu toimittamaan korkealaatuisia keittiölaitteiden ratkaisuja meriolosuhteisiin. Laaja tuotevalikoima sisältää jääkaapit, pakastimet, integroidut sovellukset, matkajääkaapit, jääpalakoneet, viinikaapit, lämminvesivaraajat, tallelokerot sekä myös räätälöityjä ratkaisuja mukavuuden lisäämiseen vesillä liikkuviin aluksiin. Indel Webasto Marinen kylmä- ja pakastinratkaisut ja jääpalakoneet ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyydestään, tyylikkäästä suunnittelustaan ja energiaa säästävistä ratkaisuista.

Tuoteluettelo (pdf)

Post Marine Heating

Öljykaminalämmitys

Post Marine Heating on yksi johtavista venelämmityksen erikoisasiantuntijoista ja erityisesti jatkuvan lämmittämisen yksiköihin.

Öljykaminoiden portfolio koostuu kolmesta eri tuotelinjasta, Smart-Line, Caminus ja Blue-Line. Kapasiteetti ei ole haaste näiden yksiköiden osalta, sillä lämmitystehoa löytyy perusversioina alkaen 7k Smart-Line yksiköstä aina 40kW Caminus-yksikköön. Suurempiakin lämmitystehoja on mahdollista räätälöityjen tarpeiden perusteella!

 

postmarineheating.com

Webasto

Thermo Top Evo ja Thermo Pro -vesikeskuslämmitys

Jatkuvakäyttöinen Thermo Top Evo soveltuu pienien veneiden vesikiertoisen lämmityksen rakentamiseen. Kun taas suuremmat Thermo Pro -lämmittimet toimivat hyvin suurempien työveneiden kanssa ja Chiller-versiot myös osana BlueCool-ilmastointijärjestelmää.

Webasto Marine luettelo (pdf)

BlueCool V-PRO -sarjan veneilmastointi

BlueCool V-PRO Series on tehokkain ja käyttäjäystävällisin jäähdytyspiiri-ilmastointijärjestelmä, jonka Webasto on tähän mennessä kehittänyt. Uusi laivojen ilmastointiratkaisu on saatavana neljänä modulaarisena yksikkönä 60, 90, 130 tai 180 kBTU/h, jotka yhdessä tarjoavat jopa miljoona BTU/h järjestelmän jäähdytystehoa. Yksiköt toimivat täysin itsenäisesti järjestelmän suuren käyttöasteen ja jatkuvan toiminnan takaamiseksi. Titaanisen merivesilämmönvaihtimen ansiosta järjestelmä on erityisen kestävä korroosiota vastaan. Merivesi- ja kylmävesijärjestelmien integroitu vesivirran valvonta varmistaa myös luotettavan toiminnan. Erilaiset varustevaihtoehdot, kuten putkijakotukit, asennustelineet tai järjestelmän ohjauskaapit, mahdollistavat räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisäkohokohtana Webasto esittelee myös BlueCool Connectin päivityksen, koko BlueCool-sarjan kauko-ohjauskeskuksen. Siinä on nyt NMEA2000-liitäntä ja plug&play-liitäntä monitoiminäytöille, joissa on Garminin, Raymarinen, Simradin, Lowrancen tai B&G:n HTML5-toimintoja.

Air Top ilmalämmitys

Air Top 2000 STC, Air Top Evo 40/50 tuottavat juuri sinulle soveltuvan lämpötilan aina tarpeesi mukaan. Portaattomasti säätyvä ohjaus on huomaamaton ja sitä pystyy ohjaamaan niin yksinkertaisella katkaisijalla kuin tarvittaessa ThermoConnect-matkapuhelinsovelluksella.

AirTop 2000

AirTop 40

AirTop 55

 

Telescopic Shade 2500 -aurinkosuoja

Yksi tämän vuoden uutuuksista Webastolla on Telescopic Shade 2500, sähköisesti avautuva aurinkosuojajärjestelmä, joka antaa varjon veneen peräalueelle napin painalluksella. Teleskooppivarjostimen leveys on jopa 2,50 metriä, ja se voidaan räätälöidä sopimaan mihin tahansa veneeseen. Laadukas aurinkosuojakangas, saatavana useissa väreissä ja merilaatuiset ruostumattomat teräsputket varmistavat korkean laadun. Tuotteella on erityisen vankka rakenne, joten se pysyy pidennettynä myös ajon aikana. Webasto kiinnitti kehitystyön aikana erityistä huomiota myös asennuksen helppouteen, joten veneenrakentajat voivat koota järjestelmän käden käänteessä. Toinen mainittava erikoisominaisuus on, että kaksi teleskooppivartta eivät vaadi rakenteensa ansiosta monimutkaista synkronointia asennuksen jälkeen.

BlueCool S-sarjan veneilmastointi

Itsenäiset jäähdytysyksiköt ovat paras ratkaisu korkeintaan kolmehyttisille veneille.
Jokainen hytti varustetaan yhdellä yksiköllä, joka on mitoitettu hytin jäähdytys / lämmitystarpeen mukaan.

Webasto BlueCool S-sarjan veneilmastointilaite on varustettu lämmitystoiminnolla. Laitteen mukana toimitetaan MyTouch käyttöpaneeli 5m kaapelilla ja hyttiläpötilatunnistin 3m kaapelilla.

S-sarja on konfiguroitavissa ja diagnosoitavissa uuden BlueCool Expert -työkalun avulla omien mieltymysten mukaiseksi. Huolto paikan päällä ja apu etänä ovat näin entistä helpompaa.

Whisper Power

 • Meridieseltuotanto jopa 50 kVA
 • Vähäpäästöinen hybridienergian tarjonta
 • Raskaat akkulaturit/virtalähteet
 • Laturit GMDSS-sovelluksiin
 • Tehokkaat siniaaltoinvertterit
 • UPS-sovellukset
 • Pitkäikäiset akut – AGM, GEL, Lithium ION
 • Aurinkovoimajärjestelmät

 

whisperpower.com

Kenyon

Sähkögrilli venekäyttöön

Tätä pöytägrilliä voidaan käyttää millä tahansa pinnalla ilman huolta, polttaako se alla olevan tason. Kompakti grilli ei vapauta jäännöslämpöä grillin pohjalta tai sivuilta, joten ohuinkin muovinen pöytäliina on turvallinen käyttää grilli kanssa. 1300 watin elementin ansiosta tämä grilli ylittää 5500 F lämpötilan. UL-hyväksytty sisä- ja ulkokäyttöön.

 

Kenyon sähkögrillit

VDO - Veratron

VL Flex 52 Marine

VL Flex -mittariin voidaan helposti tuoda jokaisen analogisen instrumentin tiedot, 1,44 tuuman TFT-näytön ansiosta, joka on upotettu tavalliseen 52 mm Viewline mittarin kuoriin. Tuettujen analogisten tulojen avulla voit lukea tiedot suoraan moottorin antureista. CAN-liitäntä laajentaa tätä mahdollisuutta sallimalla laitteen lukea digitaalisista lähteistä. Yksinkertaisen ja fiksun graafisen suunnittelun vuoksi voidaan näkymä asettaa yhteen tai kahteen näkymään, jolloin tiedot esitetään selkeässä ja intuitiivisessa muodossa. Värillinen pylväsdiagrammi ja hälytysnäyttö antavat sinun havainnoida informaation visuaalisesti. Mobiili sovellus on helppo tapa konfiguroida VL Flex -laitteesi (VL Flex Configurator -sovellus on saatavilla sekä iOS:lle että Android-laitteille)! Puhelimen NFC:llä voit määrittää tämän konfiguroinnin yleismittariin helposti.

VL Flex 52 Marine

VMH 35 Monitoimi näyttö

VMH 35:ssä on sisäänrakennettu NMEA 2000® -liitäntä, joka jakaa anturitietosyötteet, kuten polttoaineen, trimmin ja takometrin, muille laitteille, kuten karttaplottereille, mikä säästää ylimääräisen ulkoisen muuntimen tarpeen. Integroitu GNSS-vastaanotin integroi nopeuden, kompassin ja sijainnin moottorin tietoihin. Erillisellä Veratron IBS (Intelligent Battery Sensor) -sisääntulolla voi nähdä kriittisiä 12V akun valvontaominaisuuksia.

VMH 35 Monitoimi näyttö

GPS anturi

Veratron GO on GPS/GLONASS/Galileo-konstellaatiovastaanotin ja antenni yhdessä kompaktissa paketissa

Tämä GNSS-vastaanotin on markkinoiden pienin saatavilla oleva.

Tuote on NMEA 2000® -sertifioitu, siinä on helppo plug-and-play-asennus, joka ei vaadi isompaa asennusta.

Pieni ja tehokas laite liitetään NMEA-runkoverkkoon tavallisella 5-nastaisella NMEA Micro-C M12 -liittimellä, jonka kautta saa myös 12V käyttöjännitteensä.

Veratron GO toimii erinomaisella vastaanotto herkkyydellä; 2,5 metrin tarkkuus, 72-kanavaisella vastaanotolla ja 10 Hz:n virkistystaajuudella. Huomionarvoista on, että ensimmäinen korjausaika on jo 30 sekuntia kylmäkäynnistyksestä.

Tuote on rakennettu erityisesti merikäyttöön ja äärimmäisiin sääolosuhteisiin, näin ollen soveltuu jatkuvaan ulkokäyttöön.

 

GPS anturi

Link Up

Veratron LinkUp -yhdyskäytävät tuovat analogiset anturisi NMEA 2000® -verkon aikakauteen. Kaikki veneesi tiedot ovat nyt digitaalisesti saatavilla näytettäväksi missä tahansa NMEA 2000® -yhteensopivassa laitteessa

LinkUp

RAM asennustelineet

RAM Mounts valmistaa kestäviä ja monipuolisia kameroiden, tablettien, navigaattoreiden ja muiden mobiililaitteiden asennustelineitä, jotka voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa esimerkiksi auton tai veneen ohjaamossa. Toisin kuin muut markkinoilla olevat asennustelineet, RAM mahdollistaa laitteiden asennuksen juuri sinne, missä niitä eniten tarvitset. RAM Mounts -järjestelmän ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa nopean asennuksen, säädettävyyden, lujuuden, tärinänvaimennuksen ja kestävyyden – edulliseen hintaan. RAM käyttää materiaaleina merialumiinia, kevyitä ja lujia komposiittimateriaaleja, ruostumatonta terästä ja kumisia kuulia.

Ram-luettelo (pdf)

Indel B

IB TB18BL Travel Box Kylmälaukku

Tilavuus: 18 L

Pienet ulkomitat, mutta suuri sisältä aivan uuden BD 1.4 Micro Secop -kompressorin ansiosta. TB15 ja TB18 valmistetaan ensiluokkaisista komponenteista. Molemmat on suunniteltu mahtumaan pieneen tilaan ja ne ovat keveytensä ansiosta helppoja kuljettaa. Uusi kompressori takaa näille ”minikylmälaukuille” erinomaisen suorituskyvyn ja erittäin pienen virrankulutuksen 

Termostaatin säätöalue: +18…-18 °C

Compressor: SECOP BD Micro (BD1.4F)

Kylmäaine: R134a

Eristys: CFC vapaa polyuretaanivaahto

Kylmälaukku TB18BL

IB TB31BL Travel Box 30 l DC 12/24V kompressori kylmälaukku

Keskikokoiset/suuret kompressorikylmälaukut kovaan käyttöön. BD35F Secop -kompressori, joka on suunniteltu erityisesti autotuotteita ja niiden kovia tehovaatimuksia varten, tekee näistä malleista sopivia moniin sovelluksiin, esimerkiksi henkilöautoihin, kuorma-autoihin, matkailuajoneuvoihin ja maastoajoneuvoihin.

Kylmälaukku IB TB31BL

Thetford

Kaasuliesi

Sarja 910 :

Topline 910 on vahva lasinen keittotaso, jossa on yksi poltin, jotta voit valmistaa ruokaa pienissä tiloissa.

 • Laadukkaat materiaalit ja komponentit
 • Nykyaikainen, kotimainen muotoilu
 • Optimaalinen tilankäyttö
 • Ylivoimainen ruoanlaittokyky

Tuotekatsaus keittotasot 2024

 

Kaasuliesi 910

Hybridiliesi

Thetford 981 on todellinen hybridi. Uniikki induktiolieden ja kahden kaasuhellan yhdistelmä lasipinnalla. Saatavilla sekä vasen- että oikeakätinen versio.

Hybridiliesi

Dräger

Alcotest 4000

Dräger Alcotest® 4000 on vastuullisille kuljettajille suunniteltu, luotettava alkotesteri, joka varmistaa ajokunnon nopeasti.
Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on. Laite hyödyntää samaa tekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit,
joten tulos on tarkka, ja voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin.

Alcotest 4000

Alcotest 6000

Suosittu Dräger 5820 -alkotesteri on poistunut testerivalikoimastamme ja korvattu uudistuneella Dräger Alcotest 6000 -mallilla. Dräger 6000 on edeltäjänsä tavoin tarkoitettu vaativaan ammattikäyttöön työpaikoille ja viranomaisille.

Alcotest 6000

Alcotest 7000

Dräger Alcotest® 7000 asettaa uuden standardin alkometreille. Sen etuja ovat laajempi lämpötila- ja mittausalue, vähäiset huoltovaatimukset ja useat vaihtoehdot kommunikoinnille. Lisäksi laitteella voidaan mitata alkoholia uloshengitysilmasta sekä suukappaleen että suppilon kautta. Luotettava alkoholin mittaus uloshengitysilmasta ei ole koskaan ollut näin nopeaa, yksinkertaista ja tehokasta.

Alcotest 7000