Laajasta kumimattovalikoimasta löydät kattavasti tuotteet eri pakettiautoihin.

Liukuvatko tavarat ympäriinsä pakettiauton tavaratilassa? Tämä on varsin yleinen riesa – etenkin, jos auton tavaratila ei ole tukevasti täyteen pakattu. Liukumista, ja sitä kautta myös lattian ja seinien kolhiintumista, on kuitenkin mahdollista ehkäistä asentamalla pakettiauton tavaratilaan laadukas kumimatto.

Mallikohtaiset kumimatot istuvat tukevasti

Mallikohtaiset, tavaratilan lattian mukaan leikatut kumimatot vähentävät tehokkaasti esineiden liikkumista tavaratilassa, mikä ehkäisee naarmujen ja muiden vaurioiden syntymistä. Matto suojaa tavaratilaa myös likaantumiselta, ja se on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Kumimatto on valmistettu neljän millimetrin paksuisesta, kestävästä kumista, ja mallikohtaisen leikkauksen ansiosta se pysyy tukevasti paikoillaan.

Mattojen leikkauksessa on huomioitu ajoneuvon alkuperäiset kuormansidontalenkit, joten voit käyttää sidontaliinoja normaaliin tapaan. Näin matot eivät estä myöskään estä kuljetettavien esineiden turvallista sitomista, ja ajoturvallisuus säilyy.

Kumimattojen mitoitus sekä leikkaus suoritetaan Suomessa, joten matot ovat saatavissa lähes kaikkiin Suomessa uutena myytyihin pakettiautomalleihin.

Maton oikea valinta

Mallikohtaisen mitoituksen johdosta on syytä valita matto tarkasti. Mattojen valinnassa tulee huomioida ajoneuvon merkki, malli, vuosimalli sekä pituus. Joissakin ajoneuvoissa tulee kiinnittää huomiota myös mahdollisiin liukuovien määrään tai muihin yksilöllisiin ominaisuuksiin, jotka voivat vaikuttaa maton muotoiluun. Voit tarkistaa omaan ajoneuvoosi sopivan maton soveltuvuuslistauksesta.

Huomioithan että malliston matot eivät ole öljynkestäviä. Jos sinulla on tarve myös öljyn kestävälle kumimatolle, olethan yhteydessä jälleenmyyjään, jotka löydät alta jälleenmyyjäkartasta.

 

 

Tavaratilan kumimattojen tukkumyynti:

Oy Kaha Ab

Ansatie 2

01740 Vantaa

09 6156 800 / info@kaha.fi

Huom! Kuluttajamyynti vain jälleenmyyjiemme kautta.

Pakumatot

Tuoteryhmä
Tyyppi
Tarkenna hakua
tai

    Soveltuvuudet