Maailman johtavat törmäysvaroittimet

Suojaa ihmisiä.
Turvaa ajoneuvosi.
Vähennä kustannuksiasi.

Mitä jos liikenneonnettomuuksia olisi 30% nykyistä vähemmän?

Inhimillisiä kärsimyksiä, menetettyjä työpäiviä ja kalustovaurioita olisi myös paljon vähemmän. Kahan maahantuomat, jälkiasenteiset Mobileye törmäysvaroittimet auttavat vähentämään liikenneonnettomuuksia merkittävästi.

Törmäykset liikenteessä johtuvat inhimillisestä erehdyksestä.

WHO:n tutkimuksen mukaan 93% kaikista liikenneonnettomuuksista johtuu inhimillisestä erehdyksestä. Neljässä tapauksessa viidestä kuljettajan huomio on herpaantunut pois liikenteestä ratkaisevat kolme sekuntia ennen törmäystä.

Liikenteessä haavoittuvimpia osapuolia ovat jalankulkijat, joiden osuus liikennekuolemista on 22%. Autoihin jälkiasennettava moderni teknologia auttaa suojelemaan kaikkia tienkäyttäjiä sekä onnettomuuksilta että niistä aiheutuvilta kärsimyksiltä ja kustannuksilta.

Törmäysvaroitin vahtii ja varoittaa herpaantumatta

Mobileyen kuljettajaa avustava järjestelmä (ADAS) perustuu ajoneuvon tuulilasiin kiinnitettävään pienikokoiseen kameraan ja kuljettajalle tietoa välittävään EyeWatch® näyttöön, jotka toimivat yhdessä törmäysvaroittimena ja kaistavahtina. Raskaissa ajoneuvoissa järjestelmää täydennetään useammilla, kuolleet kulmat kattavilla kameroilla sekä isommilla hälytysnäytöillä.

Jälkiasennettava, helppokäyttöinen järjestelmä tuottaa kuljettajalle äänimerkkejä tai visuaalisia varoituksia juuri ajoissa ennen uhkaavaa onnettomuutta, mutta ei tee itse mitään äkkinäistä kuljettajan puolesta. Järjestelmä voi myös kerätä tietoa liikenneinfrasta ja ajamisen ongelmakohdista kuljetuksista ja ajoneuvoista vastaavalle sekä infrasta päättäville tahoille.

Jälkiasennettavat Mobileye törmäysvaroittimet kaikkiin ajoneuvoihin

Edistykselliset törmäysvaroittimet parantavat ajoneuvosi turvallisuutta välittömästi ja suojaavat kuljettajaa häiriötekijöiltä. Varusta ajoneuvosi älykkäällä kamerajärjestelmällä, joka herpaantumatta tarkkailee liikennettä ja varoittaa kuljettajaa muutama sekuntti ennen kuin on liian myöhäistä. Sopiva ratkaisu löytyy lähes kaikkiin ajoneuvoihin.

Varoitusten tuottama välitön palaute auttaa tutkitusti kuljettajaa kehittämään omaa ajotapaansa. Varoitukset voidaan myös kerätä talteen mobiiliyhteydellä. Tämä avaa uudenlaisen näkyvyyden kuljetusyritysten kuljettajien ajotapoihin sekä polttoaine- ja kunnossapitokustannuksiin.

Luotettavaa teknologiaa

Mobileyen teknologia on integroitu johtavien autonvalmistajien yli 300 uuteen automalliin. Jälkiasenteisilla järjestelmillä saat nämä turvallisuusedut käyttöösi tarvitsematta uusia ajoneuvojasi

Turvallisempia ajotapoja

Ajaessaan törmäysvaroittimella varustettua autoa, kuljettajat tulevat tietoisiksi omista ajotottumuksistaan ja mukautuvat luonnollisella tavalla turvallisempiin ajotapoihin.

Edullinen ja kustannustehokas

Minimoimalla törmäykset Mobileyen järjestelmällä voit säästää korjauksissa ja sitä kautta vakuutusmaksuissa. Järjestelmän takaisinmaksuaika kuljetusyritykselle on tyypillisesti alle 12 kk.