Kahadrive

Korjaamon tarpeisiin kehitetty KahaDrive on monipuolinen ohjelma, joka tekee työmääräysten luonnista ja hallinnasta vaivatonta. Ohjelma pitää kalenterisi aina ajan tasalla, ja Sinä voit keskittyä lisämyynnin tekemiseen sekä asiakkaidesi palveluun.

kahadrive.fi

KahaDrive on suomalainen ohjelma, joka on kehitetty vastaamaan autokorjaamon jokapäiväisen toiminnan tarpeisiin. Ohjelman taustalla on vuosikymmenien kokemus korjaamotoiminnasta. Tavoitteemme on ollut tehdä ohjelmasta tehokas työkalu, jonka myötä tarve useille rinnakkaisille järjestelmille poistuu. Saat yhdestä ja samasta ohjelmasta lähes kaiken tarpeellisen korjaamon pyörittämiseen.

Työmääräysten luonti ja kalenterin hallinta säästävät aikaa ja rahaa

Ohjelma näyttää huolloissa ja korjauksissa tarvittavien töiden tarkan sisällön ohjeaikoineen ja varaosineen. Saat yhdellä silmäyksellä seuraavan määräaikaishuollon sisällön ja hinnan vain muutamissa sekunneissa. Korjausluettelo esittää autoon liittyvät korjaukset selkeästi selattavassa muodossa. Näet ohjelmassa kaikki töihin ja autoon yhteensopivat varaosat, joista valitset haluamasi esimerkiksi hinnan tai saatavuuden perusteella. Voit nähdä saatavuuden sekä paikalliselta kauppiaaltasi että tukkurilta. Valmis työmääräys rakentuu tulostettavaksi jopa alle minuutissa.

Työmääräyksen pohjalta ohjelma luo varaosatilauksen kauppiaalle oikeilla osilla, jolloin ylimääräisten osien tilaaminen varmuuden vuoksi on tarpeetonta ja säästyt palauttamisen vaivalta.

KahaDriven sähköinen kalenteri ja työmääräykset toimivat saumattomasti yhteen. Näet jokaisen työn sisällön ja tilanteen suoraan kalenterista, ennakoit tulevien päivien tai koko kuukauden työtilannetta ja järjestelet töitä vaivattomasti.

Muun muassa nämä KahaDriven ominaisuudet auttavat sinua säästämään omaa aikaasi ja käyttämään sitä tehokkaasti lisämyynnin tekemiseen ja asiakkaidesi palvelemiseen.

Ohjelmaan automaattisesti tallentuva huoltohistoria, huoltopöytäkirja, korjauskuvat ja -ohjeet sekä töiden leimaus edesauttavat korjausten suorittamista ja seurantaa. Korjauskuvat ja -ohjeet ovat tulossa KahaDriveen loppuvuoden aikana erittäin kilpailukykyiseen hintaan ja ne pohjautuvat TecAlliancen tietoihin.

Helppokäyttöisyys ja asiakaspalvelu etusijalla

KahaDrive on erittäin helppokäyttöinen ohjelma, jonka käytön omaksuu jo puolen tunnin mittaisella esittelyllä. Ohjelma toimii pilvipalveluna, ja on käytettävissä kaikkialla missä liikutkin. KahaDrivessa ei ole käyttäjärajoitusta, voit antaa tunnukset niin monelle työntekijälle kuin on tarpeen.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa kattavat käyttöohjeemme sekä ilmainen asiakastuki palvelee sinua. Ohjelmaa kehitetään jatkuvasti ja kuuntelemme tuotekehityksessä aktiivisesti asiakkaitamme. KahaDrive on toteutettu korjaamoiden tarpeisiin, joten meille on tärkeää pystyä tarjoamaan ohjelman käyttäjille sellainen työkalu, josta sinä saat mahdollisimman paljon hyötyä.

Tutustu tarkemmin

Sivuilta voit tilata veloituksetta käyttöösi testitunnukset, joilla pääset kokeilemaan KahaDrivea omassa työssäsi kuukauden ajan.

Ohjelmasta on saatavilla kaksi eri versiota. Autokorjaamon tarpeisiin suunniteltu kattava KahaDrive Pro kustantaa 159 €/kk (+alv) sekä kevyempi KahaDrive Light 79 €/kk.

Trafi-haku on todella edullinen 0,70 €/kpl

kahadrive.fi