Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

 

Hydratronics


Hydratronics - Hydrauliikka ohjausjärjestelmät

Hydratronics AB on KG Knutsson -konserniin kuuluva Kahan sisaryritys, joka kehittää ja markkinoi edistyksellisiä ajoneuvojen CAN-väylätekniikkaan perustuvia ohjaus- ja valvontajärjestelmiä. Se on toimittanut jo 90-luvun alusta lähtien järjestelmäsovelluksia mm. metsä- ja maatalouskoneisiin,
pyöräkuormaajiin, satamanostureihin, haarukkatrukkeihin ja kaivinkoneisiin.

Joustava ohjausjärjestelmä
Hydratronics CANmaster on modulaarinen CAN-väyläpohjainen ohjausjärjestelmä nykyaikaisiin työkonesovelluksiin. Suorituskykyisen CANmasterin vahvuuksia ovat joustavuus, toimintavarmuus ja laajat jatkokehitysmahdollisuudet. Järjestelmän sisäinen protokolla on CANopen ja sen kaksi ulkoista väyläliitäntää voi määritellä sovelluskohtaisesti (esim. SAE J1939).

Toimintavarmat elektroniikkayksiköt
Vankkatekoiset, tärinän ja iskunkestävät valualumiinikoteloidut CANmaster-elektroniikkayksiköt pöly- ja vesisuojatuilla liittimillä voidaan sijoittaa minne tahansa työkoneessa. Tämä mahdollistaa niiden optimaalisen sijoituksen sekä kytkennän ohjausyksiköiden ja toimilaitteiden välillä alentaen asennuskustannuksia, helpottaen huoltoa ja vähentäen johdotusvikoja.

Korkealaatuiset näyttöyksiköt
CANmaster Terminal T2 on selkeä LCD-näyttö, joka toimii samalla helppona käyttöliittymänä ohjausjärjestelmään. CANmasterohjausjärjestelmää täydentää VDO Viewgate - värinäyttö.

> Hydratronicsin kansainväliset sivut

 

Hydrauliikka | Hydratronics