Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
 

El-Pas


Mukavuus -lisävarusteet

E-Cruise digitaalinen vakionopeudensäädin

 

 Mukavuus -lisävarusteet

Sähköiselle kaasupolkimelle vihdoin saatavana jälkiasenteinen vakionopeudensäädinsarja

Vakionopeudensäädin vihdoin myös jälkiasennuksena aivan uusiin autoihin. Vakionopeudensäädin on tuttu lisävaruste useimmille paljon ajaville. Ajo on taloudellista, kyyti pysyy mukavan tasaisena ja jalkojakin voi vähän lepuuttaa, kun ei tarvitse painaa kaasupoljinta. Turhia ylinopeussakkojakaan ei tule vahingossa otettua.
Saatavuus: Tällä hetkellä E-Cruise vakionopeudensäätimiä on saatavilla Peugeot-, Nissan-, Hyundai-, Suzuki,- ja Kia -autoihin. Mallisto laajenee jatkuvasti.

Mukavuus -lisävarusteet, El-Pas

Ei vakionopeudensäädintä vakiona

Useimmissa autoissa ei silti vieläkään ole vakionopeudensäädintä vakiona. Autonvalmistajien hinnoittelu ja tähän liittyvä eri malliversioiden varustetasojen määrittely, on yksi syy tähän. Toinen syy on oikeastaan aika hämmästyttävä. Sähköisellä kaasupoljinohjauksella varustettuihin autoihin - jollaisia käytännössä lähes tulkoon kaikki nykyautot ovat - ei tähän asti ole ollut saatavilla luotettavaa jälkiasennettavaa vakionopeudensäädintä. Nyt on.
Kaha Oy:n maahantuoma tanskalainen E-Cruise on kehitetty yhdessä suurten autonvalmistajien kanssa. Se on tekniseltä toteutukseltaan, laadultaan ja käyttömukavuudeltaan ns. premium-tason tuote. Hinta on silti asiallinen. E-Cruisen löytää hyvin varustetuista autoliikkeistä ja erikoisasentamoilta.

Käyttömukavuus omaa luokkaansa

Vanhanaikaiseen, mekaaniseen vakionopeudensäätimeen verrattuna E-Cruisessa on monia merkittäviä etuja. Täysin sähköisen kytkennän etu on, ettei tarvitse tehdä hankalia ja aikaa vieviä mekaanisia asennustöitä kaasupolkimelle. Käytännössä asennus sujuu vähintään puolet aikaisempaa nopeammin. Kun työllä on hintansa, se näkyy iloisesti laskun loppusummassa. E-Cruisen käyttömukavuus on omaa luokkaansa.

Vakionopeudensäädin

Tasaista ja taloudellista menoa

Toisin kuin mekaanisessa vakionopeudensäätimessä, nykimistä ei esiinny missään ajotilanteessa. Pitämällä kierrosluvun tasaisena E-Cruise vähentää myös polttoaineen kulutusta ja pidentää moottorin käyttöikää. E-Cruise on aina automerkki ja -mallikohtaisesti erikseen ohjelmoitu, joten yhteensopivuus auton kanssa on sataprosenttisen varmaa.

 

Mukavuus -lisävarusteet