Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

 

Hollandia


Kaha Oy:n tuotevalikoima laajenee entisestään laadukkailla Webasto Hollandia -kattoluukuilla. Kaha Car Systems tarjoaa lisää mukavuutta autoiluun – ensiasennuslaatuisilla lisävarusteilla.

Webasto Hollandia -kattoluukut ovat lähes 20 autotehtaan ensi- ja jälkiasennushyväksymiä
• Tuotteilla on 3 vuoden tehdastakuu
• Useat autotehtaat käyttävät Webasto Hollandia -kattoluukkuja ensiasennuksessaan (mm. BMW, MB jne.)
• OE-laadusta takeena mm. ISO 9000 -laatustandardi sekä kansalliset laatuluokitukset: TÜV Saksassa, UTAC Ranskassa ja FMVSS Pohjois-Amerikassa

Kaha Oy on kouluttanut Webasto Hollandia -kattoluukkutehtaalla kolme pääkaupungissa toimivaa asennuspistettä tekemään asennukset ammattimaisesti tehtaan ohjeiden mukaan. Kattoluukkuja myydään vain asennettuna.

Webasto Hollandia -kattoluukulla viimeistelet autosi tyylikkyyden ja samalla lisäät ajomukavuutta.

Kattoluukkuja on kuusi erilaista mallia. Valitse autoosi parhaiten sopiva ja tarkista sopivuus tehtaan suositustaulukosta.Koe ajamisen uusi ulottuvuus. Salli itsellesi raittiin ilman, valon ja vapauden vertaansa vailla oleva ylellisyys omassa autossasi. Webasto Hollandia -kattoluukun avulla onnistut. Ja koska ulkonäöllä on väliä, luukku asennetaan istumaan täydellisesti autosi mittoihin.

Napin painalluksella voit nauttia kattoluukun tuomasta tilan ja vapauden tunnusta. Mikä parasta, virkistävä raitis ilma sekä rentouttaa että pitää sinut valppaana - ajat paremmin. Samalla voit hyvästellä kylmien ja kosteiden päivien höyrystyneet ikkunat.

Maalla tai kaupungissa, Webasto Hollandia -kattoluukun avulla ajaminen on uudenlainen kokemus.

Molemmat edut käyttöön.

Useiden vuosien ajan ajateltiin, että ilmastoinnin päälle laittaminen tarkoitti ulkopuolisesta maailmasta eristäytymistä. Oman autosi sisätilaan suljettuna et voinut nauttia raittiin ilman tuomista eduista. Silti asiantuntijat sanovat, että raitis ilma lisää autoilijan valppautta ja ajomukavuutta.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että avoin kattoikkuna ja ilmastointilaitteen käyttö samaan aikaan optimoi ajomukavuuden ja -turvallisuuden. Jopa jonottaessasi pitkään kuumina kesäpäivinä lämmin ilma nousee avoimen kattoluukun kautta ylöspäin. Tämä tehostaa ilmastointilaitteen toimintaa ja autosi viilenee nopeammin, hiljaisemmin ja tehokkaammin.

Se vanhasta viisaudesta – on siis mahdollista nauttia molemmista eduista samanaikaisesti. Yhdistää mukavuus ja säädelty sisätilan ilmastointi Webasto Hollandia -kattoluukun avulla.

Tästä linkistä pääset tutustumaan valmistajan sivuihin.