Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

 

Easyroad


Ajopäiväkirja asiakkaan ehdoilla

EasyRoad on mobiiliverkkoa ja GPS-signaalia hyödyntävästä ajoneuvolaitteesta sekä web-pohjaisesta palvelusta muodostuva ajopäiväkirja. Palvelun helpon räätälöitävyyden ansiosta EasyRoad mukautuu kustannustehokkaasti monenlaisiin tarpeisiin.

 

Perus- ja erikoissovellukset
EasyRoad on saatavana kolmena valmiina versiona Basic, Pro ja Premium. Kaikkia voi kuitenkin täydentää lisäpalveluilla myös erikseen, jos yksikön ominaisuudet sen mahdollistavat. Lisäksi suuremmille kalustoille toimitetaan sopimuksen mukaan asiakaskohtaisesti räätälöityjä sovellutuksia, joihin voidaan liittää esim. lämpötilaan tai kuljettajan tunnistautumiseen liittyviä ominaisuuksia.

 

Automaattista tiedonsiirtoa
Ajon alkaessa käyttäjä määrittelee ajosuoritteen luonteen (työ-/yksityisajo) ajoneuvossa olevalla kytkimellä. Tämän jälkeen ajoneuvoon asennettu siirrettävä tai kiinteä laite kerää automaattisesti kaikki ajosuoritteet paikannuslaitteen avulla ja lähettää tiedot ajotyypistä, ajoajoista, etäisyyksistä ja ajoreiteistä palvelimelle analysoitavaksi.

 

Web-käyttöliittymä
Kuljettaja kirjautuu esim. kuukausittain omilla tunnuksillaan web-palveluun, tarkastaa, korjaa ja hyväksyy ajoraportit. Järjestelmänvalvoja näkee työmatkoina kirjatut ja hyväksytyt ajot, minkä jälkeen ne voidaan tulostaa ja toimittaa edelleen yrityksen hallinnon käsiteltäväksi. Kaikilla järjestelmän käyttäjillä on pääsy vain niihin tietoihin, joiden hallinnoimiseen heillä on oikeudet.

 


 > takaisin