Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

 

AL-KO


AL-KO Matkailuajoneuvojen tarvikkeet

Jo 75 vuotta AL-KO KOBER on kuulunut Euroopan johtaviin perävaunu-varusteiden kehittäjiin ja valmistajiin. Tuotteitamme käyttävät monet johtavat perävaunu-, matkailuvaunu-ja matkailuautovalmistajat ympäri maailmaa ensiasennusvarusteina. AL-KO KOBER tekee jatkuvaa tuotekehitystyötä tavoitteena kehittää rakenneosia ja tarvikkeita jotka lisäävät sinun – kuljettajan liikenneturvallisuutta ja käyttömukavuutta. AL-KO KOBER –ryhmä käsittää maailmanlaajuisesti yli 40 yhtiötä joissa on n. 4000 työntekijää.


Matkailuautojen tarvikkeet

AL-KO -alustalle on ominaista matala rakenne ja alkuperäistä suurempi takaakselin raideleveys. Taka-akselilla on vääntövarsilla toteutettu erillisjousitus tavallisen kiinteän lehtijousituksen sijasta (Ei koske MB-malleja). Kun raideleveys on suurempi ja rakenne matala, painopiste on alempana ja ajoneuvo vakaampi.

 

AL-KO -alustalla varustettu matkailuauto kallistuu vähemmän kaarteissa ja sen sivutuuliherkkyys on pienempi. Hyvät ajo-ominaisuudet, turvallisuus ja mukavuus tekevät ajamisesta mukavampaa ja rennompaa. Vääntövarsijousitus toimii pehmeästi mutta samalla vakaasti. Se on hiljainen ja reagoi nopeasti vaimentaen tien epätasaisuuksia. Tämä mm. siksi, etteivät akseliputken sisällä olevat vääntövarret kosketa toisiaan missään tilanteissa. Ajomukavuutta parantaa myös nykyaikaisten henkilöautojen tyyppinen erillisjousitus.