Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Webasto > Lämmitys > Veneet

Veneet 

Vesilämmityslaitteet suurten ja keskikokoisten purje- ja moottoriveneiden lämmitykseen ja ilmalämmityslaitteet suurten, keskikokoisten ja pienten purje- ja moottoriveneiden lämmitykseen. Lämmitintä valittaessa on kuitenkin tärkeintä selvittää tarpeet (lämmin vesi vai ilma) ja tarvittava lämmitysteho. Webaston mallistosta löytyy sopiva lämmitin jokaiseen käyttötarpeeseen ja kokoluokkaan!

Lämminvesivaraajat

Vesilämmittimet - vesikeskuslämmityksen voimanlähteet

  • Thermo Top E (4,2 kW)
  • Thermo Top C (5,2 kW)
  • Thermo 90 ST (9,1 kW)

Lisävarusteena saatavana mm. erikokoiset ja –tehoiset lisäkennot puhaltimilla sekä 20-60 litran lämminvesivaraajat täydellisen vesikeskusjärjestelmän rakentamiseksi.Ilmalämmittimet - kiertoilmalämmityksen voimanlähteet

  • Air Top 2000 ST + veneasennussarja
  • Air Top 3500 ST + veneasennussarja
  • Air Top 5000 ST + veneasennussarja

Lisäksi tarvitaan venekohtaisesti lämminilmaputkisto haaroituskappaleineen ja sulakkeineen.

Toimintaperiaate:
Lämmitin käynnistetään käyttökytkimellä ja käynnistyttyään se käy nin kauan täysteholla, kunnes pyydetty lämpöteho on saavutettu. Lämmittimen automatiikkaan kytketty ulkoinen lämpöanturi (5 m johdossa) tarkkailee veneen sisälämpötilaa. Automatiikka säätää lämmittimen toimintaa täysin portaattomasti siten, että annostelupumppu, puhallinmoottori sekä palaminen ovat oikeassa suhteessa pyydettyyn lämpötehoon. Lämmitin sammutetaan käyttökytkimestä.


WEBASTO lämpötilanhallinta - veneveistämöiden ykkösvalinta.