Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Webasto > Jälleenmyyjät > Asennus - Huolto - Koulutus

Asennus - Huolto - Koulutus


AsennusWebasto voidaan asentaa lähes kaikkiin autoihin. Asiantuntija Webasto-jälleenmyyjällä varmistaa tehtaan ja KAHA:n asennusohjeista asennuksessa huomioonotettavat yksityiskohdat ja asennus sujuu nopeasti ja tarkasti ohjeiden mukaan sovittuna asennuspäivänä.

HuoltoWebasto-lämmittimet eivät vaadi määräaikaishuoltoa. Kuitenkin kaikissa teknisissä laitteissa tulee pitkäaikaisen käytön myötä erilaisia tilanteita, jolloin lämmitin tarvitsee lähempää tarkastelua ja mahdollista huoltoa. Webasto-jälleenmyyjillä on tarvittavat erikoistyökalut ja taito tehdä Webasto-lämmittimillle perushuolto tai tarvittaessa vaihtaa vioittunut komponentti uuteen. Esim. uusimmat Thermo Top -mallit voidaan tarkistaa PC-dignostiikkaohjelmalla irroittamatta lämmitintä ajoneuvosta. Tämän mahdollistaa Webaston edistynyt automatiikkateknologia.

Koulutus

KAHA Oy järjestää vuosittain laitekohtaisia lämmitinkursseja, joissa valtuutettujen Webasto-jälleenmyyjien asentajat saavat käyttöönsä viimeisimmät tiedot ja taidot sekä myyntiä, huoltoa että asennuksia varten.
Vain riittävä koulutus takaa täydellisen asiakastyytyväisyyden sekä sen, että
WEBASTO on lisälämmityksen ykkösvalinta myös tulevaisuudessa.