Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

VDO > VDO lisävarusteet > VDO tempostat vakionopeudensäädin

VDO tempostat vakionopeudensäädin


Elektroninen nopeudensäätöjärjestelmä
Älä anna pitkien ajomatkojen rasittaa itseäsi. Sinun ei tarvitse huolehtia nopeusrajoituksista eikä jatkuvasti muuttuvasta säästä tai tien luonteesta. VDO tempostat -vakionopeussäätimen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia näistä seikoista. Voit ajaa tietyn matkan samalla nopeudella – eikä sinun tarvitse edes pitää jalkaa kaasupolkimella.

Pikkusormi riittää!
Toiminta-asennon aktivointiin (4 eri toiminta-asentoa) et tarvitse kuin pikkusormesi. Kiihdytät autosi haluttuun nopeuteen ja vahvistat sen painamalla kevyesti käyttövipua. Tämän jälkeen VDO tempostat -vakionopeussäädin pitää valitsemasi nopeuden samana, olipa kyseessä ylämäki tai alamäki. Mikäli kytket VDO tempostat -vakionopeussäätimen väliaikaisesti pois päältä, voidaan viimeksi muistiin tallennettu nopeus milloin tahansa aktivoida uudelleen. Vakionopeussäätimellä voidaan säätää nopeudet alkaen 40 km / h.

Rahaa säästäen ja ympäristöä suojellen päämäärään!
VDO tempostat -vakionopeussäätimen ansiosta matkustat mukavasti. Lisäksi säästät rahaa ja suojelet ympäristöä. VDO tempostat -vakionopeussäätimen avulla säästät polttoainetta 5 – 10 %. Tämä on todistettu puolueettomissa testeissä.

CE -hyväksytty, ei vaadi katsastusta!
VDO tempostat -vakionopeussäädin on CE -hyväksytty laite ja täyttää korkeat laatuvaatimukset. Tästä syystä laitetta ei tarvitse katsastaa.

Vakionopeudensäädin