Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

VDO > VDO mittarit > VDO D MAC

VDO D MAC


Digital Monitoring and ControlDigitaalinen monitoiminäyttö nykyaikaiseen moottorin valvontaan uusimman sukupolven työkoneisiin.

Ohjaamon mukavuuden ja ergonomian lisääminen tarkoittaa myös uutta mittariteknologiaa. Perinteisen mittaripaneelin sijoitusmahdollisuudet vähenevät lasipintojen kasvaessa ja ajoneuvon hallinta- ja mukavuuslaitteiden määrän lisääntyessä.

Tulevaisuuden ratkaisu on VDO D MAC.

Monitoiminäyttö antaa kuljettajalle kaiken tarvittavan tiedon moottorin tapahtumista ja sisäänrakennetut hälytys- ja varoitusjärjestelmät raportoivat virhetilanteista.

D MAC valvoo keskitetysti.D MAC valvoo keskitetysti paineet, lämpötilat, nestemäärät, ajomatkat, käyttötunnit, huoltovälit jne.

Joustava järjestelmä - rajattomat mahdollisuudet.

D MAC-järjestelmän joustavuuden ansiosta se soveltuu työkoneiden lisäksi moniin muihin käyttökohteisiin, kuten paikallismoottorit, kompressorit, maatalouskoneet ja muut hyötyajoneuvot, käyttömahdollisuudet ovat todella laajat.

Joustavuus jatkuu edelleen vapaana ohjelmoitavuutena. Järjestelmä voidaan sovittaa yksilöllisesti eri moottorityypeille ja käyttösovelluksiin vaihtamatta komponentteja.