Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Thule > Kuljetuslaatikot > Thule Spirit

Thule Spirit


Huippu-uutuus ja testivoittaja!Testimenestyjä!
Skimbaaja 2/05 testasi kuljetuslaatikot.

Thule Spirit 820 täydet viisi tähteä. Lehti kertoi muun muassa seuraavaa: PowerGrip tuntuu olevan niin loppuun hiottu, että se saa muut pikakiinnitykset näyttämään antiikkisilta.Thule Spirit 820 on tarkkaan harkittu tuote, jonka ostaessaan tietää saavansa parasta, mitä markkinoilla tällä hetkellä on.


Spirit on täysin uusi, mutta tie sen julkistamiseen on ollut pitkä

Lukemattomien tuulitunneli- ja laboratoriotestien jälkeen oli aika ottaa uusi Thule Spirit aitoon ympäristöön. Muutamien vuoden kauneimpien talvi- ja kevätpäivien aikana saatoimme ylpeänä näyttää ensimmäisiä malleja ympäri Eurooppaa. Emme epäile hetkeäkään, ettei uusi Spirit olisi tyylikkäin satavilla oleva kuljetuslaatikko - tuote, joka on täydellisessä sopusoinnussa nykypäivän autojen linjoihin. Katso itse!

Täysin uusi kuljetuslaatikko, jonka ulkoiset ja sisäiset ominaisuudet ovat omaa luokkaansa – Get the Spirit!
Thule Spirit on pitkäjännitteisen ja päämäärätietoisen työn tulos. Tarkoitus on ollut kehittää tavanomaista parempi kuljetuslaatikko. Tämän kuljetuslaatikon ominaisuudet ovat optimaaliset niin muodon kuin toimivuudenkin suhteen. Thule Spirit pohjautuu teknologiaan, jonka avulla saavutetaan alhaisempi ilmanvastus, pienemmät tuuliäänet ja paremmat ajo-ominaisuudet. Kauniita aerodynaamisia muotoja ei siis ole kehitetty vain ulkonäön vuoksi. Lisäksi kuljetuslaatikko on sisältä erittäin tilava: mukaan mahtuvat niin sukset kuin suurin osa matkatavaroistakin. Samaan aikaan Spiritin uudenlaisen ulkomuodon kanssa Thule on kehittänyt myös aivan uudenlaisen kiinnitysjärjestelmän, Power-Gripin. Tämän helpommaksi kuljetuslaatikon kiinnittäminen autoon ei tule koskaan. Get the Spirit!


Lue lisää Thulen kotisivuilta.