Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Calix > Moottorinlämmittimet

Moottorinlämmittimet

Calix moottorinlämmittimet

Calix-moottorinlämmitin

Valikoimasta löytyy lämmitin henkilöautoon, pakettiautoon, avolava-autoon, kuorma-autoon, työkoneeseen, tarktoriin sekä työ-ja paikallismoottoreihin.

  

Moottori, joka kylmäkäynnistetään, tuottaa alussa huomattavasti suuremman hiilidioksidipäästön kuin esilämmitetty moottori. Meidän moottorinlämmittimellämme hoidat sekä ympäristötietoisuutta että taloutta.


Mitä kylmempää on ulkona, sitä vähemmän saastutat käyttämällä moottorinlämmitintä. Normaalisti yhdistämme moottorinlämmittimen ja talven sekä kylmyyden. Mutta tiesitkö, että kylmäkäynnistykseksi lasketaan jo se kun moottorin lämpötila on käynnistettäessä alle 85 astetta? Sinulle voi siis olla suurta hyötyä käyttää moottorinlämmitintä myös lämpimimpien kuukausien aikana. Moottori ei kulu yhtä paljon, jos se lämmitetään ennen käynnistämistä, riippumatta vuodenajasta.

 

Luotettavaa lämpöä autoon

Automerkistä tai – moottorista riippuen valikoimassa on erilaisia moottorinlämmittimiä.

Ensisijaisesti CALIX tavoitteena on valmistaa sellaisia lämmittimiä, joilla saadaan paras lämmitysteho aina kyseessä olevaan moottoriin.


Joskus autonmoottorin rakenne on sellainen, että siinä ei ole pakkastulppaa johon asentaa lohkolämmitintä, tai säteilylämmitin voi olla tehoton ratkaisu ja päädytään parhaan lämmitystehon takaamiseksi vesiletkuun asennettavaan letkulämmittimeen:

 

1) Säteilylämmitin
2) Lohkolämmitin
3) Letkulämmitin

CVH – uuden polven moottorinlämmitin

Calix Continuously Variable Heater (CVH) on itsesäätyvä letkulämmitin. Teho laskee asteittain tahdissa jäähdytysnesteen lämpötilan nousun kanssa.
Tämä merkitsee, että säästät sekä energiaa että rahaa, koska perinteinen
lämmitin käyttää samaa tehoa niin pitkään kuin se on kytkettynä.
Calix CVH:ssa on tehoa 500 wattia. Pumppujärjestelmällä tämä kuitenkin
lisääntyy 750 wattiin. Lämmitin on kehitetty moottoreille, joissa on neljästä
kuuteentoista litraan tilavuudeltaan oleva jäähdytysjärjestelmä.


CALIX autonlämmitysjärjestelmällä lisää mukavuutta ja miellyttävää sekä turvallista matkaa
heti lähdöstä alkaen.

 

Laatua autoilijoille

Kaikki Calix-tuotteet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Kaikki tuotteet testataan ennen pakkaamista ja toimittamista. Jokaisen yksittäisen tuotteen tulee täyttää ne toimintavaatimukset, laadun ja turvallisuuden, joita asiakkaamme odottavat.

CALIX valmistaa autolämmitysjärjestelmiä ja moottorinlämmittimiä myös autotehtaille. Calix-laadunohjausjärjestelmä on sertifioitu ISO/ TS16949 normin mukaan sekä lisäksi autonvalmistajien omilla laatusertifioinneille, kuten Ford Q1:2002 –sertifikaatti.