Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Kemikaalit > Autonhoitotuotteet, voiteluaineet > Thurmo

Thurmo

Thurmo Stop-Leak

Nopea, varma ja turvallinen apu moottorin jäähdytysjärjestelmän paikkaamiseen.

 

Thurmo Stop-Leak on jo yli 40 vuoden ajan paikannut tehokkaasti ja menestyksekkäästi vuotoja jäähdytysjärjestelmissä. Thurmoa valmistettiin alun perin USA:ssa kuutionmuotoisina palasina. Vuodesta 1991 Thurmoa on valmistettu Suomessa samoilla korkealaatuisilla raaka-aineilla. Kuutionmuotoiset palat on muutettu jauhemuotoon, jolloin tuote liukenee yhä nopeammin jäähdytysnesteeseen.

Thurmon vankka maine perustuu sen edistykselliseen toimintaperiaatteeseen. Thurmo liukenee nopeasti kuumaan jäähdytysnesteeseen. Se etsiytyy vuotokohtiin paikaten ne nopeasti lämmönvaihteluita erinomaisesti kestävällä metallisella paikalla vuotokohdan ulkopinnalta.

Koska Thurmo liukenee nesteeseen, sitä voisi helposti valmistaa myös nestemäisessä muodossa. Kätevyyden, taloudellisuuden sekä ympäristöystävällisyyden vuoksi tuote kuitenkin pidetty jauhemaisessa muodossa. Myyntipakkaus, joka sisältää 22g (koko 9 x 13 x 0,5cm) on kätevä pitää hansikaslokerossa kaiken varalta. Näyttävä myymäläpakkaus  sisältää 24 kpl.

Ensimmäinen kotimainen soveltuvuus- ja turvallisuustesti on VTT:n raportti numero 753/69. Thurmo on turvallinen, se ei vahingoita jäähdytysjärjestelmän arimpiakaan osia. Sitä voidaan käyttää sekä veden että normaalin pakkasnesteen kanssa. Thurmon valmistuksessa REACH velvoitteet on huomioitu.

Thurmo panostaa kemikaalien turvalliseen käyttöön ja koostumukseen. Kemikaalit ovat yleisesti käytettyjä useilla teollisilla toimialoilla.

 

Thurmon tuotenumero: TSL-1