Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Ajoneuvoteollisuus > Korivarusteet > Stabilus

Stabilus

Markkinajohtaja kaikilla aloilla

Stabilus valmistaa kaasujousia sekä hydraulisia liikkeen- ja värinänvaimentimia ajoneuvo-, huonekalu- ja koneenvalmistusteollisuudelle sekä erilaisten terveydenhuollon ja laitostekniikan sovellusten valmistajille. Se on markkinajohtaja kaikilla teollisuudenaloilla ja autopuolella merkin OE-markkinaosuus on lähes 70 %. Stabilus on siis ensiasennustoimittaja käytännössä kaikille suurille autonvalmistajille.

Ratkaisut ajoneuvoteollisuudelle

Erittäin kattavan jousivalikoiman ansiosta työkoneiden, ohjaamojen ja veneiden valmistajat löytävät sopivan Stabilus-kaasujousen lähes kaikkiin kohteisiin todennäköisesti suoraan tuoteluettelosta. Jos ratkaisu kuitenkin vaatii mittatarkkaa kohteenmukaisuutta, on Kahalla ja Stabiluksella täydet valmiudet vaativienkin erikoissarjojen tuotantoon ja yhteistyöhön tarvittaessa jo suunnitteluvaiheessa.

Stabilus on kuin Suomeen tehty

Suomen vaihtelevat sääolot asettavat kaasujousille kovat vaatimukset esimerkiksi linja-autojen helmaluukuissa tai vaativissa raskaan kaluston kohteissa. Stabilus-kaasujousten sää- ja kulutuskestävyys on korkealaatuisten materiaalien ja hyvän suunnittelun ansiosta erittäin korkeaa luokkaa. Yli 140 miljoonaa tuotetta vuodessa valmistava Stabilus merkitsee ammattilaisille korkealaatuista kaasujousta kaikkialla maailmassa.

 

Stabilus –kaasujouset ja hydrauliset vaimentimet

Stabilus tuotemerkki on muodostunut jo käsitteeksi, kun puhutaan laadukkaista kaasujousista. Tämän johtavan saksalaisen autoteollisuuden toimittajan tuotteita käytetään laajalti kaikkien automerkkien tuotannossa. Kaasujousilla on myös paljon käyttökohteita mm. linja-autoissa, työkoneissa sekä muissa erikoisajoneuvoissa, kun halutaan vaimentaa tai keventää erilaisten mekaanisten osien liikettä.

 

Tunnettuja Stabilus tuotemerkkejä ja käyttösovellutuksia ovat mm.

LIFT-O-MAT Lukkiutumaton kaasujousi
BLOC-O-LIFT Lukkiutuva kaasujousi
STAB-O-SHOC Hydraulinen tärinän –tai liikkeenvaimennin
POWERISE Sähkömekaaniset säätimet


Kaha tarjoaa kotimaisen ajoneuvoteollisuuden tarpeisiin päämiehemme laadukkaat tuotteet sekä teknisen tietämyksen.


Pyydä meiltä ehdotusta, kun etsit ratkaisuja ajoneuvon rakenteisiin kaasujousien avulla.