Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Osram autolamput > Osram - Xenarc

Osram - Xenarc

OSRAM XENARC® – ksenonvalot

Puhtaan valkoista valoa

 

 

Innovatiivista teknologiaa


XENARC® lamput ovat kaasupurkauslamppuja, joiden valontuotto perustuu sähköpurkauksen tuottamaan valokaareen, kun taas perinteisissä halogeenilampuissa valon tuottaa hehkulanka. XENARC teknologia perustuu Ksenon-kaasulla täytetyssä kvartsi-kapselissa olevien kahden elektrodin välissä syntyvään valokaareen. XENARC® järjestelmässä tarvitaan elektroninen liitäntälaite sytyttämään ja ylläpitämään vaadittavaa jännitettä. XENARC®-kaasupurkauslamput, OSRAM XENAELECTRON® liitäntälaite ja asianmukaiset liitäntäjohdot luovat täydellisen kokonaisratkaisun.
 

Kaasupurkauslamppuja saa käyttää vain niille tarkoitetuissa ajovalojärjestelmissä. Euroopassa ajovaloissa täytyy olla automaattinen korkeudensäätö sekä pesulaitteisto.

 

Huom.
Korkean jännitteen takia XENARC® D2/D4 ja XENAELECTRON® liitäntälaitteita saa vaihtaa ainoastaan valtuutettu sähköalan ammattilainen.

 

XENARC® – parempi näkyvyys, parempi turvallisuus

• 100 % enemmän valoa kuin halogeenilampulla ja 300 % suurempi valoteho
• XENARC® -kaasupurkauslampun 4.100 Kelvinin värilämpötila on lähempänä päivänvaloa, kuin  tavanomaisen halogeenilampun (3.200 K) ja sen takia mukavampi silmille
• Kirkkaampi valo tarkoittaa, että tie on valaistu paljon paremmin. Tästä johtuen kuljettaja pystyy reagoimaan nopeammin liikennemerkkeihin, tiellä oleviin esteisiin sekä vaaratilanteisiin. Valon pirstaloituminen on minimoitu joten valo ei häikäise vastaantulijoita.
• XENARC® -kaasupurkauslamput ovat erittäin pitkäikäisiä, keskimääräinen elinikä on jopa 100.000 km

 

Ympäristöystävällistä Ksenon-valoa!
D3 ja D4 kaasupurkauslampuilla OSRAM on maailman ensimmäinen elohopeamattoman Ksenon-järjestelmän valmistaja. D3 ja D4 -kaasupurkauslamppujen valoteho ja värilämpötila on verrattavissa D1 ja D2 lamppuihin. XENARC® D3 ja D4 kaasupurkauslampuissa elohopea on korvattu sinkkijodidilla.