Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Dräger > Alcotest 3000 alkotesteri

Alcotest 3000 alkotesteri

Alkotesterit, Alkotesteri

Dräger Alcotest 3000

Pieni ja helppokäyttöinen Dräger alkotesteri tarjoaa käyttäjälle nopean ja luotettavan analyysin mittaamalla alkoholipitoisuuden uloshengityksestä.

 

Odotettu alkotesteri tuoteuutuus ennennäkemättömässä hintaluokassa!

Alcotest 3000 on uusi alkotesteri Drägeriltä, joka on maailman johtava alkoholimittalaitteiden valmistaja. Alcotest 3000 on tarkoitettu niin yksityisille henkilöille kuin myös ammattikäyttöön, ja se on hintaluokassaan markkinoiden ainoa luotettava alkotesteri.

Helppo käyttää

Vain napinpainallus ja testeri on käyttövalmis. Puhallus suukappaleeseen ja tulos esitetään välittömästi näytössä. Vain yksi käyttöpainike testerissä ja opastus suomeksi tekevät Dräger alkotesterit erittäin helppokäyttöisiksi!

Alhainen virrankulutus

Alcotest 3000 toimii kahdella AA-paristolla, joilla voidaan tehdä yli 1500 mittausta.

Erikoismuotoiltu suukappale

Suukappale on muotoiltu niin, ettei sitä voi asentaa väärin ja se on myös helppo vaihtaa. Suukappaleen muotoilussa on huomioitu hygieenisyys, jotta käyttäjän huulet eivät kosketa testerikoteloa.

Käytännöllinen muotoilu

Alcotest 3000 toimitetaan käytännöllisessä suojalaukussa, jossa on mukana käyttöohje, 2 paristoa, 2 suukappaletta ja rannehihna. Pienen kokonsa ansiosta Alcotest 3000 sopii hyvin vaikka rintataskuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta alkotesterin käyttö on yhtä helppoa oikea- ja vasenkätisille käyttäjille.

 

 

 

Alkotesterit | Alkotesteri