Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Sonax > Sonax PremiumClass

Sonax PremiumClass

Sonax Premium Class Carnauba Care

Autovahojen uusi käsite, 100% Carnaubavaha.

SONAX PremiumClass CarnaubaCare -vahan korkealaatuiset, hoitavat öljyt tekevät vahan levittämisen helpoksi. Lisäksi ne syventävät värejä ja antavat maalipinnalle poikkeuksellisen loistavan kiillon. Vahakäsittelyn jälkeen erittäin sileä pinta estää tehokkaasti lian tai hyönteisten tarttumisen autoon.

Premiumluokan autovaha on nyt markkinoilla!

SONAX PremiumClass CarnaubaCare -autovaha koostuu huippulaatuisesta ja aidosta, 100-prosenttisen puhtaasta ”Grade One” Carnauba-vahasta, jota saadaan ainoastaan Brasilialaisen Carnauba-palmun Copernicia cerifera) nuorista lehdistä. Molekyylirakenteensa ansiosta se antaa maksimisuojan maalipintaa haalistavaa UV-säteilyä vastaan, jonka takia maali säilyttää loistonsa pidempään. Carnauba-vaha on kaikkein kovin luonnonvaha: maalipinnalle levitettynä se antaa kestävän kiillon sekä muodostaa erittäin tehokkaan ja pitkäaikaisen suojan haitallisia ympäristövaikutuksia vastaan.

SONAX PremiumClass CarnaubaCare -autovaha on tarkoitettu uudehkoille ja peruspuhdistetuille maalipinnoille.

  • sopii kaikille maalityypeille; myös nitro-, keraamiset- ja nanomaalit
  • erittäin pitkäaikainen suoja
  • erittäin riittoisa, purkki riittää 10-15 normaalikokoisen auton käsittelyyn 
  • erittäin korkeakiiltoinen
  • ei sisällä hionta-aineita
  • ei jätä vaaleita vahajäämiä maalaamattomille muovipinnoille - esimerkiksi puskurit ja koristelistat

Tarvittavan ohuen vahakerroksen ansiosta yksi SONAX PremiumClass CarnaubaCare -purkki riittää noin 10 - 15 normaalikokoisen auton käsittelyyn.

 

6 kk:n tyytyväisyystakuu

SONAX  Permium Class Carnaubacare autovahakäsittelylle annetaan 6 kk:n tyytyväisyystakuu. Mikäli autosi pinta ei ole yhtä kiiltävä ja liukas kuin käsittelyjakson alussa, niin saat rahasi takaisin. Autoa ei saa pestä alkalisella liuottimelle jonka PH-arvo ylittää 10 (kaikki normaalit liuottimet ovat alle 10).

Mikäli et ole jostain syystä kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseemme ota yhteys: Oy KAHA Ab, Kai Sihvonen 09-615 68 315, Gsm 040 545 1442 tai kai.sihvonen@kaha.fi