Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Omnistor > Safari-Residence & Safari-Room

Safari-Residence & Safari-Room

Safari-Residence
  • Erityisen vakaa järjestelmä
  • Etupaneeli voidaan rullata ylös erikseen
  • Eksklusiivinen muotoilu
  • Huippuluokan kangas
  • Monikäyttöinen irrotettavilla seinäpaneeleilla


Safari-Residence -etuseinäsarja (-teltta) koostuu kahdesta PVC-pohjaisesta irrotettavasta sivupaneelista ja yhdestä etupaneelista (seinästä). Saatavissa Omnistor 5- ja 6-sarjojen sekä Omnistor 8000 sarjan markiiseihin.

Rakenne

Safari-Residence -seinien saumat on hitsattu ompeleiden sijaan mahdollisimman lujan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tämä varmistaa lujemmat liitokset.

Asennus

Etupaneeli liuutetaan markiisin etuprofiilin uraan. Markiisikankaan ja sivuseinän liitännässä markiisi pysyy paikallaan liitoskappaleella (1). Sivupaneeli on pujotettuna liitoskappaleessa täydellisen liitoksen aikaansaamiseksi. Näin saadaan aikaiseksi tuulen- ja vedenpitävä liitos turmelematta markiisikangasta. Sivupaneelit liitetään etupaneeliin synteettisellä kaksoisprofiililla (2). Sivupaneeleiden liittäminen ajoveuvoon täydennetään liuuttamalla ne mastoprofiiliin, joka sitten asennetaan ajoneuvon seinää vasten (3). Tämän mastoprofiilin korkeutta voidaan säätää ja siinä on kaksinkertainen kumiprofiili, joka tiivistää raon sivupaneelin ja ajoneuvon seinän välissä. Niin liitoskappale kuin mastoprofiili on kehitetty saadaksemme maksimaalisen vakauden Safari-Residence -etuteltalle. Avoin tila ajoneuvon ja maan välissä voidaan peittää asentamalla vakiotyyppiset tuulisuojat, jotka ovat vakiona.

Mukavuus

Etupaneeli voidaan kääriä ylös erikseen ja etupaneelin ikkunassa on vetoketju 3,50 m pituuksista ylöspäin. Vasemman puoleisessa sivupaneelissa (seinässä) on hyönteisverkollinen tuuletusikkuna ja PVC verho (4). Vakauden lisäämiseksi on mahdollista asentaa vinotuki mastoprofiilin ja liitoskappaleen väliin (5).