Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Omnistor > Markiisit & tarvikkeet

Markiisit & tarvikkeet

Omnistor markiisien erityisominaisuuksia

Omnistor huippulaatuiset markiisikankaat

Kaikki Omnistor PVC kankaat, jotka ovat haalistumattomia, vedenpitäviä ja pestäviä, voidaan rullata sisään märkänä (lyhyeksi aikaa). Ne ovat hitsattu yhteen sekä ommeltu sään kestävillä langoilla. Kangas säilyttää värinsä hyvin ja siinä on hyvä suojaus UV-valoa ja lämpöä vastaan.

Tukijalat pikakiinnityksellä

Omnistor markiisit ovat muotoiltu siten, että tukijalkojen käyttö on äärettömän yksinkertaista – vapautat jalat säilytysasennosta ja ne kääntyvät alas korkeudensäätöä varten markiisikotelon etuprofiilista. Koska tukijalat ovat etureunassa saranoituna auton seinän suuntaisesti, auton seinät eivät ole vaarassa tukijalkoja avattaessa.

VIHJE: Sateisella säällä kannattaa laskea markiisin toinen pääty tukijalalla alemmaksi, jolloin vesi valuu paremmin pois markiisilta.

Quick-Lock pikalukitus

Tukijalat saa helposti käyttöön. Kiitos ainutlaatuisen Quick Lock pikalukituksen – epäilemättä käyttäjäystävällisin järjestelmä markkinoilla – voit säätää markiisin oikealle korkeudelle erittäin helposti.

 

Turvallisuus: kaksoisturvalukko

Turvalukot molemmissa päissä estävät markiisia avautumasta tahattomasti ajettaessa. Lukitus aukeaa automaattisesti veivattaessa markiisi auki. Tämä lukitus on Omnistor 5002, 5003, 8000, 6002 ja 6900 -malleissa. Omnistor 2000 -mallissa on manuaalinen lukitus.

Monobloc

Monobloc kiinnike, jolla markiisin jousitettu tukivarsi on liitettynä markiisikoteloon, on valmistettu DURALUMIINISTA. Suhteessa monobloc kiinnikkeeseen, jousivarsi on saranoitu sekä vaaka- että pystysuunnassa. Täten markiisin liikkeet ylösja alaspäin vaimentuvat, eikä seinään kohdistu ylimääräistä
kuormitusta! Tämä ainutlaatuinen toiminto antaa erityisen vakauden Omnistor markiisille.