Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Lisävarusteet > Turvallisuus -lisävarusteet > Veigel

Veigel

Luotettavat saksalaiset mekaaniset opetuspoljinsarjat ammattikäyttöön

Kahan monipuolinen tuoteohjelma laajenee entisestään, kun valikoimaan liittyvät saksalaiset Veigel-autokouluopetuspolkimet.

Yli 80 vuoden kokemus

Perinteikkään perheyrityksen valmistamat polkimet tunnetaan autokoulupiireissä erittäin korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Autokorjaajana ja sivutoimisena ajo-opettajana toiminut Wilhelm Veigel ideoi ja rakensi ensimmäiset opetuspolkimensa jo vuonna 1925. Autokannan kasvaessa niiden valmistuksesta tuli vähitellen kokopäivätoimista, ja sodan jälkeen hän patentoi poljinratkaisunsa.

Käytännöllinen mekanismi

Veigel-polkimet on toteutettu tankojen ja vipuvarsien avulla, ilman venyviä ja kuluvia vaijereita. Vain mekanismi asennetaan autoon kiinteästi, joten opettajan polkimet voi tarvittaessa helposti poistaa ja laittaa takaisin paikalleen. Polkimien ollessa irrotettuna oikean puolen jalkatila on lähes normaalin kokoinen – tämä on merkittävä etu silloin, kun autoa käytetään myös siviiliajossa.

Hyvät asennusohjeet

Jokaisen poljinsarjan mukana toimitetaan hyvät, merkki- ja mallikohtaiset suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet, jonka perusteella polkimet voidaan asentaa siten, että mekanismit toimivat tarkoitetulla, turvallisella tavalla.

Kaikkiin merkkeihin

Veigel on Euroopan johtava opetuspolkimien valmistaja sekä lukuisten tehdasvalmiita opetusautoja valmistavien automerkkien OE-hankkija. Veigel poljinmallisto kattaa kaikki yleisimmät automerkit ja -mallit.

 

 

Soveltuvuustaulukko