Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Thetford > WC:n hoitotuotteet

WC:n hoitotuotteet

WC:n hoitotuotteet

Thetford on yli 35 vuoden ajan suunnitellut ja kehittänyt WC:n hoitotuotteita siirrettävien WC:idemme pitämiseksi aina yhtä hyvässä toimintakunnossa. Omissa laboratorioissamme ja riippumattomissa tutkimuslaitoksissa työskentelevät tutkijat kehittävät ja testaavat jatkuvasti uusia tuotteita. ”Alkuperäisenä” valmistajana haluamme tarjota sinulle parasta, mitä rahalla saa!

 

ERITYISTÄ HOITOA VAADITAAN

Käyttäjien kokemukset ja omat laajat testimme ovat osoittaneet, että siirrettävät saniteettijärjestelmät vaativat erityistä hoitoa ja kunnossapitoa. Mahdollisten vaurioiden ja osien ennenaikaisen kulumisen sekä jätesäiliön tyhjennyksessä ilmenevien ongelmien välttämiseksi suosittelemme ehdottomasti Thetfordin WC:n hoitotuotteiden käyttöä. Tuotteemme takaavat siirrettävän tai kiinteästi asennetun WC:si ongelmattoman käytön ja parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Voit luottaa pitkään kokemukseemme WC:n hoitotuotteiden kehitystyössä!

 

PÄIVITTÄINEN JA MÄÄRÄAIKAINEN HOITO

Thetford valmistaa hoitotuotteita siirrettävän WC:si päivittäiseen ja määräaikaiseen hoitoon. Thetford kehittää ja valmistaa myös muita hoitotuotteita asuntovaunusi sisäosien puhdistukseen, kunnossapitoon ja suojaamiseen, jotta voisit nauttia lomastasi täysin mitoin ilman ongelmia.

 

HUOLEHTIMINEN YMPÄRISTÖSTÄ

Thetfordin tuotteet täyttävät kaikki Euroopan maissa voimassa olevan lainsäädännön vaatimukset. Kaikkien tuotteittemme toimivuus on testattu laajoin kokein. Lisäksi monet tuotteemme on testattu niiden biohajoavuuden ja jätteidenkäsittelylaitoksissa käsiteltävyyden osalta.

Loppukäyttäjät, matkailuyrittäjät ja ympäristöviranomaiset tunnustavat poikkeuksetta Thetfordin tuotteiden korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden. Lisäksi monet tuotteistamme on useissa maissa sertifioitu ympäristöystävällisyydestään. Näitä sertifiointeja ovat mm. hollantilainen ympäristömerkintä ”Milieukeur” ja saksalainen ympäristömerkintä ”Blaue Engel”.

 

> www.thetford.eu