Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Caravan-varusteet > Sähkötarvikkeet > MagCode

MagCode

MagCodeAG:n pääkonttori sijaitsee Heidenheimissa Saksassa. Yhtiön toimialaan kuuluu kytkimien tutkimus, kehitys, valmistus ja lisensiointi sähköteollisuudelle sekä tietotekniikan alalle. Liiketoiminnan painopiste perustuu MagCodeTechnologiaan.

 
MagCodeAG vahvuus on ainutlaatuisen MagCodeTechnologian maailmanlaajuisten patenttien omistaminen sekä vahvojen partneriyritysten tuki. MagCodeAG, sertifioitu DIN EN ISO 9001:2000 ja VDA 6.2 standardeilla TÜV Management GmbH toimesta, on saavuttanut erinomaisen maineen autonvalmistajien sekä autoteollisuuden toimittajien tuotekehitys kumppanina niin Euroopassa kuin Pohjois-Amerikassakin.

 

Teknologia
Perusteknologia ja MagCodePowerSystem Magneetit (sininen) PowerPort vastakappaleessa ( ulkopuolinen virranulostulo) kuten myös PowerClip pistokkeessa (ulkopuolisen laitteen kytkentä), kytkevät 2 osaa kummassakin osassa yhteen luoden näin päälle kytkennän. Tasaiset kontaktipinnat johtavat virtaa (punainen) vain silloin , kun vastakappale tuodaan pistokkeen lähelle ja pistokkeen magneetit saavat kontaktin. Muut metalliset esineet tai magneettiset esineeet eivät voi kytkeä kontaktipintoja yhteen. Siten MagCodePowerSystem on 100% oikosulku suojattu.

MagCodePowerSystems ovat automaattisesti kytkeviä ja siten täysin 100% oikosulkusuojattuja. 2-piste kontaktiset MagCode Systems sopivat 12 - 24V virta-alueelle.

Tämänpäivän 12 ja 24 Voltin järjestelmät on suunniteltu eliminoimaan niitä heikkouksia, joita syntyy kun käytetään perinteistä tupakansytytin ulosottoa auton virranulosottona. MagCodePowerSystemPro on MagCodePowerSystem seuraavan sukupolven tuote , jossa on lisäksi mekaanisesti kierrettäv lukitus. Tämä takaa sen, että kytkentää (3) ei tapahdu ennekuin ulkoinen pistoke (2) on suljettu. Siitä syystä MagCodePowerSystemPro ei ole kipinöinti ongelmia ja se täyttää myös tulevaisuuden 42V sopivuuksien vaatimukset.

MagCodePowerSystem 12/24V on ollut vuodesta 1999 saatavilla jälkimarkkinoilla - Hyväksytty latureiden kytkemiseksi paloautoihin sekä jo perusvarusteeksi DaimlerChrysler luxus ajoneuvoon Maybach:iin.

 

Power System
 
Power Port
 
Power Clip