Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Tecma > TECMA ELEGANCE Standard

TECMA ELEGANCE Standard

Elegance Standard nykyaikainen ja erittäin hiljainen sähkökäyttöinen vesitoiletti vaativaan käyttöön 12 ja 24V versiot keskupainejärjestelmään että yksittäinasennettavat versiot.

Ohjaus paneelista 2 painikkeella, kulhon tyhjentyminen kertapainalluksella.

Korkeus:460mm, Leveys:370mm, Syvyys:430mm

 

Käyttö: Ennen käyttöä painetaan 1 painikkeesta, jolloin kulhoon virtaa sopiva määrä vettä, jotta jätteet eivät tartu kulhon pintaan. Käytön jälkeen painetaan 2 painikkeesta huuhteluvettä kulhoon ja tyhjennys-/silppuripumppu imaisee/silppuaa jäteet sekä suurenkin määrän wc-paperia. 20 sekunnin kuluessa tyhjennys-/silppuripumppu käynnistyy uudelleen automaattisesti tyhjentääkseen huuhteluveden kulhosta.

 

Tekniset tiedot:

  • Valkoinen korkealaatuinen posliinikulho
  • Thermoistuinrengas ja kansi puuta/polyesteriä.
  • Vedenkulutus n.2.5L/käyttökerta
  • Käyttöjännite 12V tai 24V
  • Poistoletkun suositus halkaisija:38mm

Tecma tuotteet täyttävät vaativammankin asiakkaan tarpeet ja odotukset elegantin ja toimivan kylpyhuoneen asentamiseksi niin veneeseen kuin maallekin.

TECMA kotisivuihin voit tutustua osoitteessa http://www.tecma.net


Kaha Boat Systems venevarusteisiin kuuluu suuri joukko tuotteita, jotka ovat alan johtavien valmistajien tunnettuja tuotemerkkejä.

Kaikki Kahan venevarustetuotemerkit ovat venevalmistajien suosimia ja hyväksymiä. Laadukkaat KAHA BoatSystem tuotteet varmistavat huolettoman veneilyn säässä kuin säässä.