Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
ABA > ABA Safeseal Technology

ABA Safeseal Technology

ABA Safeseal Technology™

Luotettavuus
ABA kiristimet on suunniteltu tuottamaan kiristysvoimaa, ei katkaisemaan. Ne kehittävät luotettavasti tiivistysvoimaa letkun ympärillä, kun kiristetään (katso kuvio1) 360° liitekohdan ympäriltä.Yhden kappaleen kotelo
Kiristimen kotelo on puristettu erikoisvalmisteisesta putkimateriaalista, sisäisen toleranssin ollessa muutamia sadasosamillimetriä. ABA kiristimen kotelo kestää paremmin rikkoutumatta, verrattaessa niitattuihin, hitsattuihin tai vain taitettuihin kotelomalleihin.

Korkea kiristysvoima
Hyvän kiristimen pitäisi pystyä kehittämään korkea kiristysvoima putken tai letkun ympärille. Tasainen kiristysvoima turvaa hyvän tiiveyden. Kiristysmomentin säädöllä päätät voiman määrän.

Hellä letkulle
Sileä sisäpuoli ja pyöristetyt nauhanreunat säästävät letkua ja vähentävät vuotojen riskiä. Valitse oikealla letkukiristimellä oikea kiristysvoima. Muista, että kumin ominaisuudet pitkällä aikajaksolla vähentävät kiritysvoimaa. Onko valitsemasi kiristysvoima tarpeeksi suuri? Ole varma – valitse ABA Original- kiristimet.

Alusinkki
Perusnauhan materiaali on alusinkkiä, mikä tarjoaa noin kolme kertaa paremman korroosiosuojan, kuin tavanomainen galvanointi. Alusinkki-nauhat, yhdessä tuotesuunnittelun kanssa, tarjoavat optimaalisen kiristysvoiman.

ABA – paremman ympäristön ja laadun puolesta
ABA on ISO 14001 sertifioitu ja tuotteet voidaan uusiokäyttää monta kertaa. ISO 9000:2000 ja ISO TS 16949 järjestelmien ansiosta, laatua tarkkaillaan tarkasti kaiken aikaa.

ABA testaa – takuu vuotoja vastaan
Putken kiinnityksessä on kolme komponenttia:
• Putken pää – laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin.
• Letkut – suhteellisen suuri määrä erityyppisiä saatavilla.
• Luonnollisesti erityyppiset letkukiristimet eri käyttötarkoituksiin.ABA Originalia voidaan käyttää eri sovelluksiin oikealla kiristysvoimalla. ABA Original alusinkki tai ruostumattomasta teräksestä valmistetulla nauhalla, tarjoaa laajan kiristysvoiman ja vuotamattoman yhteyden. Valitse ABA turvallisuuden vuoksi.


Tuotekehitys
ABA testaa jatkuvasti letkujärjestelmiä, putken päitä, kiristimiä ja kytkentöjä tekni-sessä keskuksessaan. Tarkoituksena on kehittää uusia tuotteita ja parantaa olemassa olevia tuotteita.

Tekninen keskus Anderstorpissa
Mekaaninen suorituskyky on yksi testattavista asioista, joka on nähtävissä kuviossa 1. Kiristysmomentin lisääntyminen ei aina tarkoita kiristysvoiman kasvua! Tässä kiristinsuunnittelu ja voitelu ovat tärkeässä roolissa. ABA:n teknisessä keskuk-sessa on tarvittavat laitteet paine-, värähtely- ja lämpötilan muutosten testaamiseen.Ne ovat olennaisimmat tekijät, jotka vaikuttavat ajan kanssa letku- tai putkiliitäntään. Monet asiakkaat ovat viime vuosien aikana pyytäneet ABA:a suorittamaan testejä ja antamaan teknisiä neuvoja heidän erikoissovellutuksistaan.

Teollisuudessa kiristinvalinta on tärkeää. Tämän vuoksi ABA on kehittänyt mittarin, jolla voidaan mitata tarkka kahdeksan pisteen kiristysvoima heti asennettaessa ja eri ajanjaksojen jälkeen.