Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

ABA

 

Venevarusteet > Venevesijärjestelmät ja Wc > ABA

ABA

ABA on yksi maailman johtavia letkun- ja putkenkiristimien valmistajia. ABA tuotteet on suunniteltu takaamaan paras mahdollinen kiinnitys lukuisissa eri sovelluksissa.

ABA:n ruostumattomat ja haponkestävät letkunkiristimet

Aineseokset eivät pelkästään lisää teräksen korroosionkestoa, vaan parantavat myös lujuutta. Teräksestä tulee kovempi ja se kestää kulutusta huomattavasti paremmin, kun sitä jatkuvasti rasitetaan. ABA:n ruostumattomien ja haponkestävien letkunkiristimien kaikki osat ovat samaa korroosionkestävää materiaalia. Tiettyjen muiden valmistajien ”ruostumattomat” kiristimet poikkeavat materiaaliltaan ABA kiristimistä ja ne saattavat ruostua galvaanisen korroosioitumisen vaikutuksesta jopa nopeammin kuin ABA:n sinkityt vakiokiristimet. Kuinka nopeasti tämä tapahtuu, riippuu käyttöympäristöstä.

ABA Ruostumaton letkunkiristin

Ruostumatonta ABA-kiristintä tulee käyttää syövyttävässä ympäristössä, jossa korroosionvaara on suuri. Koko kiristin, yhdestä kappaleesta puristettu ruuvipesä, ruuvi ja panta ovat valmistetut ruotsalaisesta ruostumattomasta krominikkeliteräksestä.

ABA Haponkestävä letkunkiristin

ABA:n haponkestävissä letkunkiristimissä kaikki osat ovat haponkestävää laatua erittäin syövyttävää ympäristöä varten, kuten merenkulun ja teollisuuden tarpeisiin.

Avaa tästä ABA valintataulukko

Avaa ABA Letkukiristinluettelo 2006

 

ABA:n letkunkiristimet
 
ABA Safeseal Technology