Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Thule > Laatu ja takuut

Laatu ja takuutVankat todisteet Thulen laadusta

Thulen tiukat laatuvaatimukset liittyvät kiinteästi asettamiimme turvallisuusvaatimuksiin. Tuotteiden ja tarvikkeiden, joiden on kestettävä suuria ulkoisia rasituksia vuodesta toiseen säässä kuin säässä, on oltava erittäin korkealaatuisia. Lisäksi tuotteet on voitava asentaa ja irrottaa lukemattomia kertoja niiden toiminnan heikentymättä.

Seuraavassa todisteita laadustamme: kaikki Thulen tuotantolaitokset on sertifioitu standardin ISO 9001 mukaisesti ja hyväksytty useiden autonvalmistajien laadunvarmennusjärjestelmän mukaisesti. Suurin osa Thulen tuotevalikoimasta on TÜV -hyväksytty saksalaisen DIN 75302 normin mukaisesti, ja se täyttää myös kansainvälisen ISO standardin 11154 vaatimukset.

Tämän lisäksi testaamme jatkuvasti Thule-tuotteita paljon kansainvälisiä standardeja tiukemmin vaatimuksin. Laadusta todistaa myös se, että monet hiihto- ja pyöräilyseurat sekä maastopyöräjoukkueet luottavat Thule-tuotteisiin joka puolella maailmaa. Esimerkiksi Ruotsin ja Saksan alppihiihtomaajoukkueet ovat valinneet Thulen varusteet.

Kaikki uusimmat Thule tuotteet täyttävät myös ehdotetun CityCrash -kolaritestin tiukat vaatimukset.

Kaikilla Thule-tuotteilla on 01.01.2002 alkaen viiden vuoden takuu koskien valmistusvikoja ja materiaalivirheitä.