Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Thule lumiketjut > Lumiketjut maasto- ja pakettiautot

Lumiketjut maasto- ja pakettiautot

Ketjujen valinnassa ajoneuvoon on noudatettava muutamia yksinkertaisia periaatteita. Tarkista huolellisesti kaikki kolme renkaan koon arvoa: ensimmäinen on leveys, toinen on rengasprofiilin suhde (renkaan sivun korkeus prosentteina leveydestä) ja kolmas on vanteen halkaisija tuumissa. Hankkiessasi lumiketjut varmista, että
ajoneuvosi rengaskoko vastaa yhtä pakkaukseen merkittyä kokoa. Nelivetoisissa ajoneuvoissa on suositeltavaa käyttää samanlaista ketjua kaikissa renkaissa.

Oheisen taulukon perusteella (PDF-tiedosto) voi tarkistaa autoon kuuluvan ketjukoon.
Lumiketjujen kokotaulukko - maasto- ja pakettiautot.

Valinnan voi tehdä myös automerkin perusteella tehtaan kotisivujen englanninkielisellä osuudella www.konig.it. Sivustolla voi myös perehtyä Königin muuhun mallistoon.

Muistutamme, että lumiketjut ovat tuote, joita on tarkoitus käyttää lumen tai jään peittämillä teillä ja mahdollistaa ajoneuvon käyttö niillä. Ajoneuvoa on kuljetettava varovaisesti ja vältettävä äkillisiä kiihdytyksiä ja jarrutuksia. Suurin sallittu nopeus on 50 km/h. Kannattaa kokeilla ketjujen asentamista renkaalle ennen varsinaista tarvetta niiden täydellisen sopivuuden varmistamiseksi.