Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:
Calix > Sisätilanlämmittimet

Sisätilanlämmittimet

Slim Line sisätilanlämmittimet

Tehokas pienikokoinen sisätilanlämmitin tekee sen mitä lupaa, eli lämmittää auton sisätilan sekä sulattaa ikkunat jäättömiksi. Slim Line -lämmittimiä on saatavana neljänä eri tehoisena 800W/1400W/1600W/1900W.

 

Pienempi ja huomaamaton

Slim Line -sisätilalämmitin voidaan asentaa huomaamattomasti auton sisätilaan muovisella kiinnitysjalalla tai asentaa mukana tulevan teräsjalan alaosa lattiamaton alle ja sisätilanlämmitin kiinni teräsjalkaan.


Turvallinen auto

Lämmin auto tekee kylmästä talviaamusta mukavamman.Kirkkaat jäättömät ikkunat ja hyvä näkyvyys ulos, tekevät autoilusta turvallisempaa.


Älykkäämpää lämpöä

Sisään imettävän ilman lämmön mukaan tehoa säätävä PTC-elementti, takaa täydellisen lämmitystehon vallitseviin olosuhteisiin. Kun sisätila lämpiää, teho pienenee ja sähkönkulutus laskee.


CALIX autonlämmitysjärjestelmällä lisää mukavuutta ja miellyttävää sekä turvallista matkaa

heti lähdöstä alkaen.

 

Laatua autoilijoille

Kaikki Calix-tuotteet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Kaikki tuotteet testataan ennen pakkaamista ja toimittamista. Jokaisen yksittäisen tuotteen tulee täyttää ne toimintavaatimukset, laadun ja turvallisuuden, joita asiakkaamme odottavat.

CALIX valmistaa autolämmitysjärjestelmiä ja moottorinlämmittimiä myös autotehtaille. Calix-laadunohjausjärjestelmä on sertifioitu ISO/ TS16949 normin mukaan sekä lisäksi autonvalmistajien omilla laatusertifioinneille, kuten Ford Q1:2002 –sertifikaatti.