Hae sivustolta
Tekstihaku:
Tuotemerkki:
Pikalinkit:

Tuotteet

 

Calix > Ajastimet

Ajastimet

Ajastimet

Kun käytät ajoneuvoasi, on hyvä tietää, että se on lämmitetty ja
käynnistyskirkas. Anna ajastimiemme auttaa siinä.

 

Meillä on kaksi erityyppistä ajastinta. Yksinkertainen ulkoajastin sekä kehittyneempi ajastin Calix-järjestelmäsi kauko-ohjaukseen. Viimeisin lisäys ajastinperheessä toimitetaan kahden erilaisen kaukosäätimen kanssa. Toisella kaukosäätimistä voi tehdä erilaisia lisäasetuksia vaativalle käyttäjälle ja ajastaa 12 kpl saakka erillisiä ajastuksia. Toinen kaukosäädin on yksinkertaisempi ja ohjaa Calix-järjestelmäsi käynnistystä ja pysäytystä. Mutta se on toisaalta niin pieni ja kätevä, että ripustat sen avainnippuun.

 

Kaukoajastin 2010
Tuotennumero: 1756600

 

Ulkokäyttö ajastin
Tuotennumero: 1756400

Ulkokäyttö ajastin sopii silloin, kun lämpötolppaa ei ole käytössä tai lämpötolpassa on ns. suoravirta.
Ajastimella voit säätää sinulle sopivan lämmitysajan milloin vain.

 

CALIX autonlämmitysjärjestelmällä lisää mukavuutta ja miellyttävää sekä turvallista matkaa

heti lähdöstä alkaen.

 

Laatua autoilijoille

Kaikki Calix-tuotteet on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa. Kaikki tuotteet testataan ennen pakkaamista ja toimittamista. Jokaisen yksittäisen tuotteen tulee täyttää ne toimintavaatimukset, laadun ja turvallisuuden, joita asiakkaamme odottavat.

CALIX valmistaa autolämmitysjärjestelmiä ja moottorinlämmittimiä myös autotehtaille. Calix-laadunohjausjärjestelmä on sertifioitu ISO/ TS16949 normin mukaan sekä lisäksi autonvalmistajien omilla laatusertifioinneille, kuten Ford Q1:2002 –sertifikaatti.